Southborough | Conformity Corp
15580
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15580,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Southborough

Southborough is a unique example of Conformity’s ability to respond to community input and sensitivity while meeting technical, site specific design challenges. Southborough is a new mixed use project located in the historic Dilworth community. The main anchor of the development is a 140,000 sq. ft. Lowe’s Home Improvement retail store. Southborough combines townhomes and flats to effectively wrap the “big box” retailer and create an innovative urban village. A 28,000 square foot building with retail on the bottom floor and offices above compliments the project’s residential product. Located between two light rail stations on Charlotte’s new “Blue Line”, Southborough also provides its residents, commercial occupants and customers with convenient access to transit.

Project Start Date

2005

Completion Date

2010

Architect

BB+M Architecture

Neighborhood

Dilworth

Property Type
Office/Commercial, Residential, Retail/Mixed Use, Urban Masterplans